DD Alarm – Hemlarm i skåne!Hos oss på DD Alarm får du ett komplett larm till en engångskostnad.

Du slipper dyra månadsavgifter och efter installation är det du som äger ditt larm. Genom en unik lösning kan du registerara 4 telefonnummer som direkt informeras vid händelse av larm i ditt hem. Du har alltid någon som vaktar din bostad och bäst av allt, du väljer själv hur länge du vill ha tjänsten. Glöm bindningstid och månadsavgifter, med en lösning ifrån DD Alarm är du säker både i hemmet och plånboken.

Gilla oss på Facebook

Besök DD Alarm på Facebook

Hemalarm i Skåne

Varje år anmäls ca 20 500 inbrott i Sverige. Det som stjäls är allt ifrån arvegods till dyra tv-apparater och datorer. Att råka ut för ett inbrott är bland det mest uppskakade och traumatiska man kan vara med om och när funderade du senast på om du verkligen låste?
Att få ha sitt hem ifred torde vara varje människas rättighet, men i dagens hårdnande samhälle är tyvärr så inte fallet många gånger. Att ha ett hemlarm skapar inte bara trygghet för dig utan kanske också se till att hålla dina nära och kära utom fara. Ett larm håller tjuven utanför dörren men kan också larma vid till exempel brand och se till att skadan på bostaden minimeras. Det finns egentligen inga nackdelar med att skydda sitt hem och den som tror att hemlarm endast platsar i disponentvillan får vatten på sin kvarn. Den enda som inte håller med är ditt försäkringsbolag som efter installation får sänka din försäkringspremie. Så ta hand om det du håller kärt och införskaffa ditt larm redan idag.

Varför Larm:

Du kommer hem och möts av synen till en uppbruten dörr och krossat glas. Väl inne i huset upptäcker du att tjuvarna visserligen inte tagit någon av värde men din mormors konfirmationshalsband saknas. Ibland är det inte bara en kostnad när något försvinner, utan affektionsvärde är något som de flesta håller högre. Genom att installera ett hemlarm halverar du risken för genomförda stölder i ditt hem. Om du dessutom väljer ett larm ifrån DD Alarm ser du till att dina grannar är de första på plats vid ett eventuellt inbrott och bäst av allt är att du själv äger ditt larm. Genom vår unika larmtjänst väljer du som kund ut 4 telefonnummer som vid avvikelse informeras först av alla. Du slipper dolda månads- och utryckningkostnader och vem har närmare till dig än din granne? Genom både rörelse detektorer och magnetkontakt ser vi till att ingen oinbjuden gäst tar sig obemärkt förbi och du kan känna dig säker på att det alltid finns någon som tar hand om ditt hem.

Varför larm utan väktare:

De flesta bostadslarmen som inkommer till sambandscentralen är falska. Kanske har katten fastnat i rörelsedetektorn eller så har en tavla släppt ifrån väggen. Med DD Alarms lösning larmas din omgivning genom SMS och med både inomhus- och utomhus siren kan du lita på att inget alarm går obemärkt förbi. Du registrerar 4 olika telefonnummer och nu har du din granne som väktare med fria utryckningar. Hos DD Alarm är det dessutom du som äger ditt larm och det är du som bestämmer vem och när som larmas. Glöm dyra månadsavgifter och väktare som dyker upp flera timmar efter ett larm. Med vår unika säkerhetslösning ser du till att få hjälp snabbt och kostnadsfritt. Och vid skarpt läge bestämmer du själv vilken instans som ska inkallas. När du väljer en larmanordning från oss får du dessutom ett alarm som är godkänt av polismyndigheten så hör av dig redan idag.

"Man vet aldrig när tjuven slår till. Känn dig säker med
ett larm från DD Alarm!"